Bu kategoride toplam 2 ürün bulunmaktadır
Bu kategoride toplam 2 ürün bulunmaktadır

Atatürk Kadehleri 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve Ulu Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasının, siluetinin ve isminin yazılı olduğu Atatürk kadehleri, son yıllarda rakı severlerin bir numaralı tercihi haline gelmiştir. Rakı masalarını Atatürk imzasıyla şereflendirmek isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği bu rakı bardakları, firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde en kaliteli şekilde satışa sunulmaktadır. Bütçenize uygun fiyatlarla rakı masanızda Atatürk’e özel bir yer ayırmak istiyor ve rakı keyfinizi gönlünüzden geçtiği gibi derin duygular içinde yaşamayı istiyorsanız siz de birbirinden farklı tasarımlara sahip Atatürk rakı bardakları arasından seçim yapıp, masanızı görsel açıdan zenginleştirmenin keyfini tadabilirsiniz.

Atatürk Baskılı Rakı Kadehi Çeşitleri

Rakınızı Atatürk imzalı kadeh çeşitlerinden yudumlamanın ayrıcalığını yaşamak için tek yapmanız gereken firmamızın internet sitesi üzerinden Türkiye’nin dört bir yanındaki rakı severlerin beğenisine sunulan Atatürk baskılı rakı bardaklarından dilediklerinizi satın almaktır. Güvenilir, hızlı ve kaliteli gönderim hizmeti sunan firmamızda her bütçeye uygun fiyatlarla birbirinden şık Atatürk kadeh tasarımları bulunmaktadır. En sevdiğiniz dostlarınızı da rakı masanıza davet ederken görsel açıdan zengin ve ilgi çekici bir masa hazırlayarak sosyal medya hesaplarınızdan paylaşımınızı yapabilirsiniz.

Siz de rakı masanızın en güzel yerlerini birbirinden şık ve anlamlı tasarımlara sahip Atatürk kadehleri ile süsleyip zenginleştirmek istiyorsanız hemen firmamızın web sitesini kullanarak beğenmiş olduğunuz kadeh tasarımlarını tek tıkla sipariş verebilirsiniz. Her biri lazer baskı teknolojisi kullanılarak hazırlanan bu rakı bardakları aynı zamanda birinci sınıf kalitedeki materyalden özel olarak üretilmiştir. Bu sayede kaliteli rakı bardaklarıyla rakınızı yudumlamanın keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Kaliteli ve Şık Kadeh Tasarımları

Birinci sınıf kalitedeki cam materyalden özel olarak üretilen rakı bardaklarına, son teknoloji lazer baskı makineleri kullanılarak hazırlanan Atatürk rakı bardakları, uygun fiyatlı olmasıyla da tercih edilmektedir. Türkiye’nin dört bir yanındaki rakı severlerin bir numaralı tercihi haline gelen firmamızın en çok satılan ürünleri arasında üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Atatürk’ün imzasının, siluetinin ve isminin yazılı olduğu Atatürk kadehleri de yer almaktadır. Siz de beğendiğiniz rakı bardağı tasarımını tek tıkla firmamızdan satın alabilirsiniz.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok