sayfa başına
Bu kategoride toplam 108 ürün bulunmaktadır
Bu kategoride toplam 108 ürün bulunmaktadır

İsimli Kadehler 

Kaliteli materyalden üretilmiş isimli kadehler, son dönemde başka sosyal medya platformu üzerinden yapılan paylaşımlar olmak üzere pek çok yerde dikkatleri çekmektedir. Siz de rakı keyfinizi lazer baskılı kaliteli ve kullanışlı rakı kadehleri ile yaşamak istiyorsanız aradığınız en uygun fiyatlı isimli rakı bardaklarını firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz. İnternet üzerinden müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firmamızda her bütçeye uygun fiyatlarla birbirinden farklı rakı bardağı tasarımları bulunmaktadır. Siz de kendi estetik zevkinize göre üzerinizde adınızı ve soyadınızı taşıyan rakı bardaklarını rakı içerken kullanabilir, rakı masanızın görsel açıdan daha albenili olmasını sağlayabilirsiniz.

İsme Özel Rakı Kadehi Tasarımı

Başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız isimli rakı bardakları, firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde kendine yer bulmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanındaki rakı severlerin yoğun ilgisini çeken bu ürünler, tek tıkla satın alınabilmektedir. Siz de SSL güvenlik sertifikası ve 3D Secure güvenlik sistemi bulunan kaliteli web sitemizi kullanarak kendi isminize özel yaptırabileceğiniz rakı bardaklarınızı firmamızdan tek tıkla sipariş edebilirsiniz. İster kendi adınızı soyadınızı isterseniz de sevdiklerinizin adını yazdırabileceğiniz bu rakı kadehlerinde farklı motifler ve desenler de dikkat çekmektedir.

Lazer baskılı rakı kadehi olarak satışa sunulan bu tür isimli kadehler, oldukça kullanışlı ve bir o kadar da kalitelidir. Lazer baskı teknolojisi kullanıldığı için bu kadehlerinizi dilerseniz bulaşık makinesinde dilerseniz de elde yıkayabilirsiniz. Ancak daha uzun süreli kaliteli kullanım istiyorsanız elde yıkamanız daha faydalı olabilmektedir. Kullanışlı ve hatıra değeri yüksek olan bu tür isimli rakı kadehleri ile siz de sevdiklerinizle birlikte zengin rakı masası kurabilirsiniz.

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Kadeh Çeşitleri

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firmamızda rakı bardağı fiyatları konusunda da her zaman en uygun seçenekler sunulmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanındaki rakı severler kendi isimlerini taşıyan rakı bardaklarından rakılarını yudumlamanın keyfini ve ayrıcalığını bizimle yaşayabilmektedir. Siz de kaliteli ve kullanışlı materyalden üretilen isimli kadehler ile rakı keyfinizi bir üst seviyeye çıkarmak istiyorsanız hemen firmamızdan sipariş verebilirsiniz.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok