sayfa başına
Bu kategoride toplam 241 ürün bulunmaktadır
Bu kategoride toplam 241 ürün bulunmaktadır

Laser İşleme Kadehler 

Son yıllara rakı severlerin bir numaralı tercihi haline gelen laser işleme kadehler müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan firmamızın en çok satılan ürünlerindendir. Her biri en iyi kalitedeki cam materyalden üretilen rakı kadehlerine, son teknoloji lazer baskı makineleri kullanılarak üretilen bu kadehler ile rakı içme keyfi bir başkadır. Siz de firmamızın geniş ürün yelpazesi içinden kendi zevkinize ve ilgi alanlarınıza göre en çok sevdiğiniz rakı bardağı tasarımını, bütçenize en uygun fiyatlarla tek tıkla satın alabilirsiniz. Güvenilir hizmet anlayışını benimseyen firmamızda her bütçeye uygun fiyatlarla lazer işleme kadeh çeşitlerini görmek mümkündür.

Lazer Baskı Rakı Kadehleri

Türkiye’nin dört bir yanında kaliteli ve güvenilir hizmetleri sayesinde geniş bir müşteri kitlesi edinen firmamızda lazer baskı rakı bardakları da satışa sunulmaktadır. Son teknoloji lazer makineleri kullanılarak yapılan bu baskılar rakı bardaklarının üzerinden koaly kolay çıkmamaktadır. Dolayısıyla bu bardakları hem bulaşık makinesinde hem de elde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Son dönemde rakı severlerin yoğun ilgi gösterdiği laser işleme kadehler firmamızın web sitesinden alıcı bulmaktadır.

Başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız kişiye özel rakı bardağı tasarımlarını da firmamızda bulabilirsiniz. Lazer teknolojisi kullanıldığı için rakı bardaklarının üzerinde kaliteli bir baskılama tekniği uygulanmaktadır. Bu sayede rakı bardaklarınızın üzerindeki istediğiniz baskılar uzun süreli kullanımlarda bile asla deforme olmadan ilk günkü görüntüsünü koruyabilmektedir. Siz de bütçenize uygun rakı bardağı fiyatları arasından kendinize göre seçim yaparak bu kullanışlı ve şık tasarıma sahip rakı kadehlerine kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Kaliteli ve Şık Rakı Bardakları

Güvenilir hizmet anlayışını benimseyen firmamızın web sitesi üzerinden rakı kadehi çeşitleri satışa sunulmaktadır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini odak noktasına alan firmamızda her bütçeye uygun fiyatlarla şık tasarıma sahip ve kaliteli materyalden üretilen rakı kadehleri ile rakı setlerini bulmak mümkündür. Siz de ister kendi başınıza isterseniz de dostlarınızla birlikte rakı içme keyfini bir üst seviyeye çıkarmak için ihtiyaç duyduğunuz laser işleme kadehler ile daha zengin bir rakı masası kurabilirsiniz.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok