sayfa başına
Bu kategoride toplam 59 ürün bulunmaktadır
Bu kategoride toplam 59 ürün bulunmaktadır

Şehirler 

Rakı bardağı üzerinde şehirler olmasını isteyenlerin en çok tercih ettiği özel rakı bardağı tasarımları da firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde yer almaktadır. Türkiye’nin 81 ilinin de plaka kodu numarasıyla çok özel siluetlerinin yer aldığı bu rakı bardakları hem kullanışlı hem de şık tasarıma sahiptir. Başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız orijinal ve benzersiz tasarımlarla siz de kendi memleketinizin logosunun bulunduğu rakı bardaklarından rakınızı yudumlamanın keyfine varmak istiyorsanız, aradığınız modelleri en uygun fiyatlarla firmamızdan sipariş verebilirsiniz. Rakı bardağı tasarımında sektörün lider markalarından biri haline gelen firmamızda bütün şehirlere özel tasarlanmış logo ve baskılı rakı bardakları bulunmaktadır.

Şehirlere Özel Rakı Bardakları

Memleketinizden uzaklarda olsanız bile geçmişinizi özlemle yad edebilmenizi sağlayan şehirlere özel rakı bardakları, firmamızın en çok tercih edilen özel rakı bardağı tasarımları arasında yer almaktadır. Dikkatleri üzerine çeken bu rakı bardakları üzerinde Türkiye’nin 81 ilinin de kendine özgü plaka kodu ve turistik sembol mekanlarının baskıları bulunmaktadır. Son derecede özenle hazırlanmış bu tasarımlar orijinal olup başka bir yerde kolay kolay bulmanız mümkün değildir. Siz de kendi memleketinizin rakı kadehi ile ister kendi başınıza isterseniz de en sevdiğiniz dostlarınızla rakı içmek istediğinizde aradığınız uygun fiyatlı rakı kadehlerini firmamızda bulabilirsiniz.

Şehirler kategorisi üzerinden satışa sunulan bu rakı bardaklarının üzerindeki baskılar da her zaman olduğu gibi son teknoloji lazer baskı makinesi kullanılarak yapılmaktadır. Bu sayede özel logolar ve plaka kodları ile süslenen rakı bardaklarına tek tıkla ulaşmak mümkün hale gelmektedir. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren firmamızda en çok tercih edilen rakı bardağı tasarımı olarak öne çıkmaktadır.

Uygun Fiyatlı Rakı Kadehleri

Bütçenizi aşmayan fiyat seçenekleriyle özel tasarım rakı bardağı kullanmak istediğinizde siz de aradığınız en şekilli rakı kadehlerini firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetine büyük önem veren firmamızda, rakı severlerin çok hoşuna gidecek baskılı rakı bardakları ve setleri de satışa sunulmaktadır. Şehirler kategorisi içinde siz de kendi memleketinizi bulup rakı bardağınızı satın alabilirsiniz.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok