Bu kategoride toplam 2 ürün bulunmaktadır
Bu kategoride toplam 2 ürün bulunmaktadır

Ustalar 

Türk sanat müziği ve arabesk müziğinin en özel sanatçıları için hazırlanmış ustalar kategorisi içinde siz de en sevdiğiniz sanatçının siluetini ve adının yazılı olduğu rakı bardaklarını bulabilirsiniz. En özel tasarımlarla hazırlanan bu rakı bardaklarını başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız özellikte imal eden firmamızda siz de saygı duyduğunuz usta isimlerle rakı masanızı şereflendirebilirsiniz. Her rakı içişinizde ister tek başınıza olun ister en sevdiğiniz dostlarınızla olun size unutulmayacak parçalarla eşlik eden usta isimler için özel olarak tasarlanmış baskılı rakı bardağıçeşitlerini firmamızın geniş ürün yelpazesi içinde bulabilirsiniz. Bütçenize uygun fiyatlarla aradığınız kaliteli ve kullanışlı rakı bardaklarını firmamızdan tek tıkla sipariş edebilirsiniz.

Usta Sanatçılara Özel Rakı Kadehleri

Usta sanatçılarının ismi, silueti ve en sevilen şarkılarının sözlerinin yer aldığı baskılı rakıkadehimodelleri arasından siz de kendi zevkinize göre seçim yapabilirsiniz. İsterseniz bütün usta sanatçıların şerefine hazırlanmış bu rakı bardağı çeşitlerinden birer tane satın alarak setinizi tamamlayabilir, masanızın çok daha zengin ve albenili görünmesini sağlayabilirsiniz. Son yıllarda Türkiye’nin dört bir yanındaki rakı severlerin yoğun ilgisini çeken lazer baskılı rakı bardakları arasından ustalara hazırlanmış olan bu özel seriye sahip olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Rakı masanızda asla sizi yalnız bırakmayan önemli ses sanatçıları ile rakı masanızı şereflendirmek istiyorsanız firmamızın internet sitesi üzerinden ustalar kategorisini seçerek aradığınız şık tasarıma sahip rakı kadehlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Son teknoloji lazer baskı makineleri kullanılarak imal edilen bu rakı bardaklarının üzerindeki yazılar bulaşık makinesinde ve elde yıkamalarda herhangi bir sorun yaşanmadan kalıcılığını sürdürmektedir.

Lazer Baskılı Rakı Bardakları

Hem kullanışlı hem de şık tasarıma sahip lazer baskılı rakı bardağı fiyatları, firmamızda en uygun seçeneklerle rakı severlerin beğenisine sunulmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerimize en uygun fiyat seçenekleriyle kaliteli, kullanışlı ve şık tasarıma sahip rakı kadehlerini gönderen firmamızda müşteri memnuniyeti her zaman ilk önceliktir. Siz de firmamızın yoğun ilgi gören ustalar kategorisindeki rakı bardağı tasarımlarından kendi zevkinize uyan ünlü ses sanatçılarının basılı olduğu rakı kadehlerini satın alabilirsiniz.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok